e-boek-lp

Gratis e-boek:

“PTSS, Hoe zit dat nou…?”

Word je PTSS de Baas… start hier!

“Door meer kennis over PTSS, hoe het ontstaat, wat je kunt doen en wat voor behandelingen er zijn, kun je betere keuzes maken en je leven weer in eigen hand nemen.”

Bianca Dekker

Na een lange zoektocht van meer dan 21 jaar ben ik in 2016 eindelijk behandeld voor mijn Complexe Post Traumatische Stress Stoornis. Net als ik, zijn er veel mensen die jarenlang door foute diagnoses onjuiste hulp krijgen. PTSS is een stoornis die lange tijd niet (h)erkend werd en wordt. Ik ben van mening dat door meer inzicht te krijgen over PTSS, je beter in staat bent om passende maatregelen te nemen en zodoende weer meer grip te krijgen op je leven. Vanuit deze overtuiging ben ik PTSS de Baas gestart en heb ik dit e-boek geschreven.

  • Krijg beter inzicht in PTSS
  • Weet wat je kan doen
  • Krijg weer grip op je leven!

Gratis e-boek: "PTSS, Hoe zit dat nou...?"

 

Het is overzichtelijk, praktisch en makkelijk te lezen.

Ook zeer geschikt om met je omgeving te delen, wel zo makkelijk,

want hóe leg je uit wat je precies mankeert?